Wednesday , November 22 2017
Home / Cerpen / 2 Cerita Bobodoran Sunda yang sangat lucu

2 Cerita Bobodoran Sunda yang sangat lucu

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Hay sobat, ketemu lagi nih sama saya . oh ya gimana  nih kabarnya ?? bahagia, sedih apa galau nih ??? hahaha… jika ia, sobat pas banget datang kesini. Karena disini saya akan memberikan dua cerita lucu versi sunda. Mmmm pada ngerti gak yahh orangnya pada bahasa sunda ?? semoga saja yang baca pada mengerti, kalau tidak mengerti tanyakan saja pada pak google yahhh ..hehehehe
Oke, disini saya memberikan dua cerita lucu bobodoran sunda ,yang mana cerita ini akan membuat sobat tertawa seperti ini …hahahahahahaha.. atau seperti ini ..hihihihihihihihihi…  kenapa Cuma dua ceritanya, karena jika terlalu banyak yang baca pada bosen. Tapi jika sobat mau cerita yang lainnya, tinggal request saja, insya Allah saya cariin cerita yang lucu.
Hmmmm.. langsung saja kita simak ceritanya berikut ini.


Angkot Jeung Ojeg
Di hiji jalan aya angkot jeung ojeg silih siap.
Duanana katinggali pada-pada napsu hayang nyusul.
Nepi ka hiji pengkolan duanana eureun sakaligus.
Supir angkot kaluar tina mobilna, bari langsung sosorongot ka tukang ojeg,
“Kunaon sia ngudag-ngudag aing?”
“Ari sia, kunaon ngudag-ngudag aing oge?”, jawab tukang ojeg.
“Aing mah diudag pulisi”, ceuk supir angkot.
“Aing oge,” jawab tukang ojeg.


Ditilang ku Bapa Polisi
Waktu eta teh s “Bedul” ngangge motor bade ka kota pas di parapatan aya sora nu niup piriwit. Teu disangka nu niup piriwit teh ya eta polisi, si Bedul teuinang mokaha maneh na komplit make helem ieuh.
Langsung be maneh na eren. Terus yampeurkeun eta polisi nu ngaeureun keun manehna
Bedul: “Ku naon pa abi di eureun keun??”
Polisi: “Arek mariksa”
Bedul : “Mariksa naon ?? Da abi mah teu nyandak NARKOBA………..
Polisi: “lain eta maksud saya mah”
Bedul: “Atuh naon ? Lain eta mah make di pariksa sagala”
Polisi: “Ari SIM na mana ??”
Bedul: “Oh eta maha bi can gaduh pa!”
Kacaritakeun s Bedul di tilang be ku polisi. Hiji mansa s bedul mawa motor deuio ngaliwat parapatan deui. Si Bedul teu reuwaseun da mokaha maneh na ayeuna mah bogaeun SIM
Langsung maneh na eureun
Bedul: “Aya naon deui pa ??? SIM aya …. motor komplit Naon deui pa?”
Polisi: “maneh teu pakai helem… Kapaksa ku saya maneh di tilang…”
Poe isuk na Si Bedul leumpang alias jalan jalan sorangan. Pas kabeuneuran papanggih jeung polisi nu sok. Biasa nilang maneh na.Celetuk sibedul nanya ka eta polisi
Bedul: “Pa? Ku naon abi teu dipariksa ku bapa? SIM aya helem di angge”
 Polisi: “Maneh na teu mawa motorrrrrrrr???”
 Bedul: “Ohhh euya ya… geuning aing bolohoy!”
 Si Bedul ngaleos eraeun bari maneh na neunggeulan sirah sorangan
 ================================================================
Gimana sobat cerita diatas, keren kan, lucu kan..pastinya ia dong ..hehehe.

Semoga cerita tersebut dapat menghibur para pembaca sekalian. Kurang dan lebihnya saya mohon maaf , selamat beraktifitas dan sampai jumpa 😉
sumber cerita : www.ketawa.com
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

About Eka Cahya Gumilar

Halo, Nama saya Eka. saya disini ingin berbagi pengetahuan dan pengalaman yang saya ketahui dan membantu permasalahan setiap orang. Jika ada pertanyaan apapun, saya siap membantu mu :D

Check Also

Kisah Cerita Nabi Muhammad Saw. Pada Hari Kiamat – Sangat mengharukan

Like Like Love Haha Wow Sad Angry Nabi muhammad Adalah Nabi Umat islam yang mana …

3 comments

  1. wah saya ga ngerti bahasa sunda mba,hehehe…:)

Leave a Reply